top of page

FAQ

 • Voor welke leeftijden is Wonderboek bedoeld?
  Wonderboek is gemaakt voor kindjes van 2-6 jaar, maar indien je de activiteiten een beetje aanpast zullen oudere broertjes of zusjes er ook plezier aan beleven.
 • Wat heb ik allemaal nodig om Wonderboek te gebruiken?
  Wonderboek is een digitale printable, je ontvangt het dus digitaal in PDF formaat. Je kan Wonderboek zelf afprinten, of het laten afprinten in een copyshop. Daarnaast heb je regelmatig een schaar, lijm en plakband nodig. Bij sommige activiteiten heb je een doos of karton nodig, maar vaak is dit optioneel en kan je er ook heel goed mee spelen indien je dit niet in huis hebt.
 • Is Wonderboek leuk voor meisjes én jongens?
  Wonderboek bevat talrijke activiteiten om de interesses van verschillende kindjes aan te spreken. Het is absoluut leuk voor meisjes én jongetjes.
 • Hoe lang heb ik toegang tot Wonderboek?
  Je ontvangt jouw Wonderboek in PDF formaat. Als je deze opslaat op je computer, heb je er onbeperkt toegang toe.
 • Wat als ik geen printer heb?
  Momenteel is Wonderboek enkel digitaal te koop. Dat is ook leuk, want je kan de prints daardoor meer dan één keer gebruiken. Je kan zo de activiteiten die je kindje het leukste vindt steeds opnieuw en opnieuw weer afdrukken. Heb je geen printer? Kijk dan eens bij de plaatselijke print- of copyshop in jouw gemeente. Je kan hen vaak digitaal een bestand doorsturen om het diezelfde dag op te halen. Ze mogen het afdrukken op gewoon wit printpapier (80 gram) hoewel het net iets mooier en langer bewaart op steviger papier (100 of 120 gram). Geef hen zeker wel mee om het enkelzijdig af te drukken.
 • Is Wonderboek seizoensgebonden?
  Ja, alle activiteiten in het Wonderboek zijn helemaal binnen seizoen. Elk seizoen komt er bovendien een nieuw Wonderboek uit (4x per jaar), met telkens nieuwe activiteiten om het seizoen ten volle te beleven.
bottom of page